47991781851_ac1461f36b_o.jpg

hygge deli

Just nu jobbar vi på en deli med sittplatser inomhus. Här kommer du kunna handla med dig flera av de råvaror som du hittar på vår meny men också flera råvaror från våra leverantörer såsom kaffe, grönsaker, ost, chark, dryck. Vi kommer att erbjuda drop-in för matgäster och kunder till vår deli, senare på eftermiddag/kväll tar vi emot bokade gäster.

Hela vintern och våren har vi arbetat med att få denna deli färdigställd.

Vi kom nästan hela vägen men dessvärre blev det förseningar i leveranser av en

del väsentliga material så vi kommer inte kunna öppna den nya deli och inomhusserveringen förrän detta är färdigställt. Det går inte heller att ha en byggarbetsplats medan vi driver vår övriga verksamhet.

Vi kommer dock att ha igång vår härliga utomhusservering som vanligt med

många nya och härliga inslag!

Preliminärt hoppas vi kunna färdigställa hela byggnationen till slutet av augusti och början av september. Vi håller er uppdaterade via sociala medier och hemsida.
 

 

Symbol_hygge_deli.png

hygge bar / lounge

"hygge bar" är en härlig nyhet som vi ser fram emot att dela med er!

Vi älskar att para ihop mat med dryck då vi anser att detta förhöjer matupplevelsen. Till denna säsongen kommer vi att ha en separat drinkmeny som kommer följa säsongens färger och smaker. Det kommer att vara nordiska och lokala smakbilder på drinkarna. Tillsammans med vår bartender Arun har vi satt ihop en drinklista som andas sommar, natur, hav, skog, frukter och bär. Drinkar kan avnjutas från vår nya bardel mitt på byggnaden eller från vår nya pergolabar när högsäsongen börjar v.26.

 

I vår lounge är tanken att man njuter av drinkar, cocktails och smårätter från vår förrättsmeny. Antingen har ni det hygge i loungen innan maten, i väntan på att hungern faller på eller så är det ett utmärkt sett att runda av en god måltid från vår restaurang.
 

 

Havtorn.heic

"Havtorn" är en av våra signaturdrinkar på hygge. Den binder ihop några av de grundsmaker som förekommer på hygge. Havtorn är en cocktail på havtornsyrup, citrustoner och gin från Klocktornet "Fräkne Tång". Skummet toppas med en bitter, en liten nypa havsalt och havtornsbär. Smakerna binder ihop sött, salt, surt, bitter och umamin från tången i ginen. Men vad är väl en cocktail utan bubbel... så tillsammans med cocktailen serveras iskall cavashot som med fördel kan inmundigas sida-vid-sida eller blandas i cocktailen halvvägs ned.

Låter det som en hygge cocktail???
 

 

Symbol_hygge_PopUp.png

Håll utkik för nya koncept på hygge! 

 

Info om Covid-19

Vi har öppet som vanligt men vi är självklart extra noga med avstånd och följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter. Vi håller oss hela tiden uppdaterade av utvecklingen och tar myndigheternas rekommendationer på högsta allvar!