Catering, Event & Festligheter

Catering & Event - Hygge i Tylösand
Hygge Halmstad - Crêperie

Catering

Vi hjälper er gärna med att skapa och skräddarsy en tillställning som passar era önskemål. Drivkraften från oss ligger i att skapa något unikt och kreativt som har den där wow-faktorn. Vi arbetar med många lokala producenter, leverantörer och ser en sund hållbarhet i detta. Privatpersoner, företag och föreningar etc. har tillsammans med oss skapat unika tillfällen som varit värda att minnas.

Cateringtillfället kan vara:
• Mingelmat
• Bröllop
• Buffé   
• Söndagsbrunch
• After Work
• Frukost    
• Lunch
• Event
• Fest        

Boka gärna catering via oss, eller låt oss vara värdar för ditt nästa fest- eller företagsevent!

Event

Planerar ni event? Då har ni kommit rätt! Kanske har ni hittat en festlokal eller plats där ni ska hålla er tillställning. Kanske vill ni vara ute hos oss nära hav och strand. Vi på hygge samarbetar med flera lokala producenter och leverantörer runt om i närområdet för att, i så stor utsträckning som möjligt, kunna erbjuda ekologiska och närproducerade råvaror i våra menyer. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och serverar varierade och spännande menyer för varje tillfälle. Så oavsett om ni önskar frukost, lunch, mingelmat till företagseventet eller en stor cateringbuffé till ert bröllop så hjälper vi er gärna att utforma och skräddarsy menyer som passar era önskemål om catering. Vi driver såklart även resturangen i Tylösand. Restaurangen är öppen onsdag till söndag höst, vinter och vår samt varje dag under sommaren.

Festligheter

hygge bygger på en känsla taget ur den danska ordboken som innebär en social, mysig stämning som vi har valt att samla kring restaurangen i Tylösand och nu även i form av catering. hygge kan beskrivas som en mysig och varm atmosfär där man tar sig tid att njuta av det goda i livet tillsammans med människor man tycker om.

Många har efterfrågat ett avslappnat koncept med fina lokala råvaror för att äta, dricka, socialisera och bara ha det hygge. Vi önskar att satsa helhjärtat på vår passion för mat, dryck och driva egen verksamhet som genomsyras av hjärta och äkta hyggeanda. Vi hoppas att vi får träffa dig snart!

Välkommen att boka din festlighet!

Ni når oss på:
Mail: hygge.halmstad@outlook.com
Telefon: 072 - 550 70 50

Cateringmeny

Klicka för större vy!

Cateringmeny
Hygge logotyp (beige)
Följ oss på sociala medier!
© 2022 Hygge Halmstad AB